Tampilan Produk
Mingxuan minangka pabrik produk kertas profesional sajrone 10 taun, nyuplai barisan produk kertas, kaya napkin kertas, andhuk kertas, jaringan kertas lan jerone kertas, uga duwe klasifikasi luwih rinci lan spesifikasi sing beda-beda. Sugeng rawuh ing mriksa produk kertas Mingxuan ing ngisor iki lan ngobrol online kanggo priksaan.
Waca liyane
Napkin Black Cocktail Premium

Napkin Black Cocktail Premium

Produsen serbet kertas 10 taun kanggo ngasilake macem-macem serbet kertas lan sumber produk produk logam napkin logam.Khusus ing produksi serbet kertas, jaringan adus, andhuk kertas, jaringan rai lan serbet airlaid, ect.
Pabrik Towel Kertas Paling Kualitas Paling Kualitas

Pabrik Towel Kertas Paling Kualitas Paling Kualitas

Jeneng ProdukPulp daur ulang Pulp c melu anduk tangan tanganBahanPulsa daur ulangWernaPutihBobot38gsmPolaEmboss lan PlainUkuran23 * 23cmFiturPenyerapPapan asaleZhejiang, China
Grosir Serbet Makan Malam Premium Embossed Dinner

Grosir Serbet Makan Malam Premium Embossed Dinner

Grosir Serat Makan Malam Premium Embossed Dinner Grosir Produk iki duwe proporsi sing apik. Prototipe pirang-pirang digawe kanggo milih desain sing seimbang lan cocog kanggo macem-macem proporsi awak.
Pabrik Grosir Grosir Dinner Pabrik Grosir

Pabrik Grosir Grosir Dinner Pabrik Grosir

Pabrik Grosir Grosir Dinner Pabrik Grosir.Produk merek iki pancen kompetitif ing pasar dunia.
Produk Kertas Printing
Kertas kertas cetak logo khusus
Minangka pabrik produk kertas profesional, kita nyedhiyakake percetakan logo khusus, biasane serbet kertas, kayata serbet khusus, serbet antar muka, napkin minuman, napkin, lan liya-liyane.
Uga jerami kertas bisa nggawe percetakan.
Yen sampeyan kepengin weruh produk kertas, pls hubungi kita.
Produk Kertas
Kertas Jaringan Toilet Lembut sing larut kanthi Paket Individual

Kertas Jaringan Toilet Lembut sing larut kanthi Paket Individual

Kertas Jaringan Toilet Pulp Kayu Daur Ulang Alus lan Larut Paket Individual
Kertas Roll Tisu Toilet Dot Embossing

Kertas Roll Tisu Toilet Dot Embossing

Jaringan Toilet Pulp Wodd Perawan Bisa nindakake 1/2/3 ply Embossing Khusus
Kertas tisu wajah rai bahan baku OEM

Kertas tisu wajah rai bahan baku OEM

Kertas Jaringan Wajah, 2ply, 18 * 19cm, paket sing disesuaikan
Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply

Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply

Jaringan Wajah Kothak, pulp prawan, 18 * 19cm, 2ply, 100 pcs / box
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co, LTD.
Babagan Kita
Pabrik napkin kertas 10 taun ngasilake macem-macem serbet kertas lan produk produk napkin kertas.

215,000 pabrik kothak persagiI 150 karyawan trampil Aku Produk Berkualitas Tinggi | Lokasi sing Gampang | Range Product Wide

MX Paper khusus kanggo produksi Paper Napkins, Tissue Bath, Towel Paper, Tissue Facial lan wipers, ect.
Ninggalake Pesen
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa