Tampilan Produk
Mingxuan minangka pabrik produk kertas profesional sajrone 10 taun, nyuplai barisan produk kertas, kaya napkin kertas, andhuk kertas, jaringan kertas lan jerone kertas, uga duwe klasifikasi luwih rinci lan spesifikasi sing beda-beda. Sugeng rawuh ing mriksa produk kertas Mingxuan ing ngisor iki lan ngobrol online kanggo priksaan.
Waca liyane
Print Dinner Napkin Kanthi 2 Warna Logo

Print Dinner Napkin Kanthi 2 Warna Logo

Print Dinner Napkin1/8 melu1-2 ply15 "* 17"Selaras logo 2 wernaUkuran 1/8 melu Dinner Paper Napkin banget gedhe.Kanthi ukuran gedhe kuwi, napkin punika sampurna kanggo reresik munggah kutah.Uga nyampurnakaké kanggo Rolling pérak kanggo setelan Panggonan lengkap.Uga gampang isine laps pelanggan 'kanggo nglindhungi sandhangan saindhenging pengalaman dining.Great restoran, kafe, lan acara catered.
2-ply alam kraft nedha bengi napkin 15 "x 17" - 3000 / cilik

2-ply alam kraft nedha bengi napkin 15 "x 17" - 3000 / cilik

Napkin Nedha Asli Alam, Digawe saka Pulp Daur-ulang, Kuat, Nyerat, 1/8, ukuran 15 * 17 ".Ana Embossing kupu-kupu; lili lily; Rose Embossing, EDGOSSING, lsp. Akeh desain emart sing menarik kanggo milih sampeyan.Bisa digunakake ing macem-macem setelan kayata restoran, bar, kafe, utawa ngrebut acara.
Napkin Supplier Supplier& Produsen | Mingxuan

Napkin Supplier Supplier& Produsen | Mingxuan

Siji yaiku 1/8 (siji-wolu) melu, ukuran 15 * 17 ", ana empan kupu-kupu; Embossing; Embossing Rose; Embossing Rose, EDGLEApik banget kanggo restoran, kafe, lan ngrampungake acara karo pabrik grosir profesional iki karo embok berlian
Grosir 1/8 Nedha bengi melu napkin 3000PCS / CASE Kanthi Good Price - MINGXUAN

Grosir 1/8 Nedha bengi melu napkin 3000PCS / CASE Kanthi Good Price - MINGXUAN

Salah satunggiling inggih punika 1/8 (siji-kawolu) melu, ukuran 15 * 17 ", ana kupu Stamping; Lily Stamping; rose Stamping, pinggiran embossing, etc.Great restoran, kafe, lan acara catered karo iki Professional Grosir Factory Dinner Napkin Kanthi Diamond Embossing
Produk Kertas Printing
Kertas kertas cetak logo khusus
Minangka pabrik produk kertas profesional, kita nyedhiyakake percetakan logo khusus, biasane serbet kertas, kayata serbet khusus, serbet antar muka, napkin minuman, napkin, lan liya-liyane.
Uga jerami kertas bisa nggawe percetakan.
Yen sampeyan kepengin weruh produk kertas, pls hubungi kita.
Produk Kertas
Napkin Tissue kertas Jumbo Parent Basa Roll

Napkin Tissue kertas Jumbo Parent Basa Roll

Parent Basa Roll ing macem-macem basis bobot, widths lan muter dhiameter kanggo prodhuksi barang rampung.Parent Paper Rolls kasedhiya kanggo nindakake ing sawetara saka sudhut jaringan jamban, napkin kertas, tissue rai lan produk kertas liyane kanggo pasar komersial lan toko.
Grosir Jumbo Customized Good Quality Basa Roll Paper Napkin Jumbo Roll

Grosir Jumbo Customized Good Quality Basa Roll Paper Napkin Jumbo Roll

Panggonan Asal: Zhejiang, ChinaMaterial: Virgin Kayu PulpKetik: Parent PaperLapisan: 1 ~ 3 LapisanRoll Jembar: SelarasRoll Diamater: 700-1200mmKapadhetan: 12-21gsmAplikasi: Making Paper NapkinsWarna: Warna PutihSize jagung: 76mm
Kertas Tisu Facial Oem lembut

Kertas Tisu Facial Oem lembut

Tissue Fir Rai RectangularMaterail: Pulpa VirginUkuran: 18 * 19cmLapisan: 2plyPaket: 100pcs / KothakSaben jaringan 2-ply alus lan lembut kanggo sentuhan tanpa nyerep lan ketahanan.Amarga ukuran kompak, kotak jaringan iki cocog karo restor Counterops, amben amben ngadeg, utawa meja kantor.Wangun persegi panjang ndadekake gampang tumpukan sawetara kothak kanggo panyimpenan kompak ing lemari pasokan.
Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply

Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply

Cube Box Tissue muncratMaterail: pulp prawanSize: 18 * 19cmLapisan: 2plyPacking: 100pcs / kothakSaben tissue 2-ply alus lan lanang kanggo tutul tanpa ngorbanaké absorbency lan kekiatan.Amarga ukuran kompak sawijining, tissue iki kotak mathuk gampang ing restroom countertops, bedside wengi stands, utawa meja kantor.Ing wangun kotak nggampangake kanggo tumpukan saperangan kothak kanggo panyimpenan kompak ing kakus sumber.
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co, LTD.
Babagan Kita
Pabrik napkin kertas 10 taun ngasilake macem-macem serbet kertas lan produk produk napkin kertas.

215,000 pabrik kothak persagiI 150 karyawan trampil Aku Produk Berkualitas Tinggi | Lokasi sing Gampang | Range Product Wide

MX Paper khusus kanggo produksi Paper Napkins, Tissue Bath, Towel Paper, Tissue Facial lan wipers, ect.
Ninggalake Pesen
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa