Tampilan Produk
Mingxuan minangka pabrik produk kertas profesional sajrone 10 taun, nyuplai barisan produk kertas, kaya napkin kertas, andhuk kertas, jaringan kertas lan jerone kertas, uga duwe klasifikasi luwih rinci lan spesifikasi sing beda-beda. Sugeng rawuh ing mriksa produk kertas Mingxuan ing ngisor iki lan ngobrol online kanggo priksaan.
Waca liyane
Grosir Serbet Makan Malam Premium Embossed Dinner

Grosir Serbet Makan Malam Premium Embossed Dinner

Grosir Serat Makan Malam Premium Embossed Dinner Grosir Produk iki duwe proporsi sing apik. Prototipe pirang-pirang digawe kanggo milih desain sing seimbang lan cocog kanggo macem-macem proporsi awak.
2021/01/18
Produk Kertas Printing
Kertas kertas cetak logo khusus
Minangka pabrik produk kertas profesional, kita nyedhiyakake percetakan logo khusus, biasane serbet kertas, kayata serbet khusus, serbet antar muka, napkin minuman, napkin, lan liya-liyane.
Uga jerami kertas bisa nggawe percetakan.
Yen sampeyan kepengin weruh produk kertas, pls hubungi kita.
Produk Kertas
Kertas Roll Tisu Toilet Dot Embossing

Kertas Roll Tisu Toilet Dot Embossing

Jaringan Toilet Pulp Wodd Perawan Bisa nindakake 1/2/3 ply Embossing Khusus
2021/01/11
Kertas Jaringan Toilet Lembut sing larut kanthi Paket Individual

Kertas Jaringan Toilet Lembut sing larut kanthi Paket Individual

Kertas Jaringan Toilet Pulp Kayu Daur Ulang Alus lan Larut Paket Individual
2021/01/11
Kertu Ngombe Kertas Ngombé Warni tresna

Kertu Ngombe Kertas Ngombé Warni tresna

Cetakan Wujud Kertas-Kertas
2020/08/24
Straws Drinking Striped Straws Kertas Biodegradable

Straws Drinking Striped Straws Kertas Biodegradable

Nyithak Stripe-Stripe Kertas
2020/08/24
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co, LTD.
Babagan Kita
Pabrik napkin kertas 10 taun ngasilake macem-macem serbet kertas lan produk produk napkin kertas.

215,000 pabrik kothak persagiI 150 karyawan trampil Aku Produk Berkualitas Tinggi | Lokasi sing Gampang | Range Product Wide

MX Paper khusus kanggo produksi Paper Napkins, Tissue Bath, Towel Paper, Tissue Facial lan wipers, ect.
Ninggalake Pesen
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese