Tampilan Produk
Mingxuan minangka pabrik produk kertas profesional sajrone 10 taun, nyuplai barisan produk kertas, kaya napkin kertas, andhuk kertas, jaringan kertas lan jerone kertas, uga duwe klasifikasi luwih rinci lan spesifikasi sing beda-beda. Sugeng rawuh ing mriksa produk kertas Mingxuan ing ngisor iki lan ngobrol online kanggo priksaan.
Waca liyane
Serbet dispenser rega murah pabrik murah serbet lapis lipat

Serbet dispenser rega murah pabrik murah serbet lapis lipat

Serbet mati, 1ply, 33 * 30cm, 1/6 mateni, paket khusus lan cetakan logo bisa ditampa
2020/09/21
Serbet dispenser rega murah pabrik murah serbet lapis lipat

Serbet dispenser rega murah pabrik murah serbet lapis lipat

Serbet mati, 1ply, 33 * 30cm, 1/6 tikel, paket khusus lan cetakan logo bisa ditampa
2020/09/21
1ply Dispenser Serbet Kertas Panganan Cepet Cepet Kurang

1ply Dispenser Serbet Kertas Panganan Cepet Cepet Kurang

Serbet Low Fold, 1ply, 1 / 6fold, 16gsm, paket khusus, dispenser kasedhiya
2020/09/15
1ply Interfold Napkin Recycled Pulp Restaurant Napkin

1ply Interfold Napkin Recycled Pulp Restaurant Napkin

Serbet Interfold, pulp kayu daur ulang, 1 lapis, ukuran mbukak 21 * 32cm, 1/4 lempitan, ukuran lempitan10.5 * 16cm, paket cutomized lan logo cetak sing bisa ditampa
2020/09/11
Produk Kertas Printing
Kertas kertas cetak logo khusus
Minangka pabrik produk kertas profesional, kita nyedhiyakake percetakan logo khusus, biasane serbet kertas, kayata serbet khusus, serbet antar muka, napkin minuman, napkin, lan liya-liyane.
Uga jerami kertas bisa nggawe percetakan.
Yen sampeyan kepengin weruh produk kertas, pls hubungi kita.
Produk Kertas
Kertas tisu wajah rai bahan baku OEM

Kertas tisu wajah rai bahan baku OEM

Kertas Jaringan Wajah, 2ply, 18 * 19cm, paket khusus
2020/09/09
Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply

Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply

Jaringan Wajah Kothak, pulp prawan, 18 * 19cm, 2ply, 100 pcs / box
2020/09/02
Printing Straws-Dot Shape Printing

Printing Straws-Dot Shape Printing

Pencetakan Straw-Dot Bentuk kertas
2020/08/25
mingxuan_hdwc

mingxuan_hdwc

mingxuan_hdwc
2020/05/28
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co, LTD.
Babagan Kita
Pabrik napkin kertas 10 taun ngasilake macem-macem serbet kertas lan produk produk napkin kertas.

215,000 pabrik kothak persagiI 150 karyawan trampil Aku Produk Berkualitas Tinggi | Lokasi sing Gampang | Range Product Wide

MX Paper khusus kanggo produksi Paper Napkins, Tissue Bath, Towel Paper, Tissue Facial lan wipers, ect.
Ninggalake Pesen
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese