Kertas jaringan

Kertas jaringan duwe paket sing beda-beda, kayata jaringan tas, jaringan kothak, lan liya-liyane, desain khusus sing dicithak ing paket sampurna. Kita bisa nindakake 2
& 3ply, ukuran 5.1 "x7", 7.5 "x 7,5", lsp.
Kertas tisu wajah rai bahan baku OEM
Kertas tisu wajah rai bahan baku OEM
Kertas Jaringan Wajah, 2ply, 18 * 19cm, paket sing disesuaikan
Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply
Kothak Persegi Kertas Tisu Wajah Pulp Virgin 2ply
Jaringan Wajah Kothak, pulp prawan, 18 * 19cm, 2ply, 100 pcs / box
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa