N Andhuk Kertas Lipat

Andhuk kertas lempitan uga diarani lempitan Z
& 3 kali lipat, umum banget ing kamar umbah umum, bisa digunakake ing dispenser. Ukuran 9 "x9" paling populer ing saben dinten.

Pulp Recycled 3 Lipat Multipold Handuk Kertas Tangan
Pulp Recycled 3 Lipat Multipold Handuk Kertas Tangan
Daur Ulang Kertas 3 Daur Ulang Daur Ulang
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa