Handuk Kertas Gulung

Gulung andhuk kertas, bisa nindakake 1
& 2ply, dhuwur 7,5 "
& 7,9 "
& 9,85 ", kanthi prawan
& campuran
& daur ulang pulp utawa bahan TAD, warna kaya putih, kraft, biru.
Gulung Handuk Kertas Virgin
Gulung Handuk Kertas Virgin
Tumpukan towel kertas digawe saka pulp kayu prawan, bisa ngatasi tumpahan lan kekacoan saka countertops, uga bisa garing tangan.Tongkat gulung iki bisa digunakake ing mayoritas dispenser, cocog kanggo pawon, jamban, lan stasiun cuci tangan.
2 Handuk Kertas Ply Roll
2 Handuk Kertas Ply Roll
Tumpukan towel kertas digawe saka pulp kayu prawan, bisa ngatasi tumpahan lan kekacoan saka countertops, uga bisa garing tangan.Tongkat gulung iki bisa digunakake ing mayoritas dispenser, cocog kanggo pawon, jamban, lan stasiun cuci tangan.
Handuk Kertas Kertas Pulp Kayu Biru Sekali Pakai
Handuk Kertas Kertas Pulp Kayu Biru Sekali Pakai
Tumpukan towel kertas digawe saka pulp kayu prawan, bisa ngatasi tumpahan lan kekacoan saka countertops, uga bisa garing tangan.Tongkat gulung iki bisa digunakake ing mayoritas dispenser, cocog kanggo pawon, jamban, lan stasiun cuci tangan.
Grosir Handuk Kertas Gulung 1ply Kualitas Tinggi
Grosir Handuk Kertas Gulung 1ply Kualitas Tinggi
Tumpukan towel kertas digawe saka pulp kayu prawan, bisa ngatasi tumpahan lan kekacoan saka countertops, uga bisa garing tangan.Tongkat gulung iki bisa digunakake ing mayoritas dispenser, cocog kanggo pawon, jamban, lan stasiun cuci tangan.
Handuk Kertas Tangan Tangan Kertas Biru
Handuk Kertas Tangan Tangan Kertas Biru
Blue Paper Hand Towels1plySize: 7,87 "(dhuwur)biruikiranduk oll bisa nduweni digunakake ing mayoritas dispensers.Lan embossedpolambantu irit ngilangke mati countertops, ngresiki munggah messes, lan tangan garing.Roll andhuk sing cocok kanggopawon, toilèt, lan stasiun ngumbah tangan.
Handuk Kertas Gulung Coklat Pulp Coklat
Handuk Kertas Gulung Coklat Pulp Coklat
1plySize: 7,87 "(dhuwur)Kraftmuter anduk iki bisa nduweni digunakake ing mayoritas dispensers.Lan pola Embossed mbantu irit ngilangke mati countertops, messes munggah resik, lan tangan garing.Roll andhuk sing cocok kanggo pawon, toilèt, lan stasiun ngumbah tangan.
Handuk Kertas Gulung Lembut Warna Biru
Handuk Kertas Gulung Lembut Warna Biru
Blue Paper Hand Towels1plySize: 7,87 "(dhuwur)birumuter anduk iki bisa nduweni digunakake ing mayoritas dispensers.Lan pola Embossed mbantu irit ngilangke mati countertops, messes munggah resik, lan tangan garing.Roll andhuk sing cocok kanggo pawon, toilèt, lan stasiun ngumbah tangan.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa