Grosir Serbet Makan Malam Premium Embossed Dinner

Grosir Serbet Makan Malam Premium Embossed Dinner

Grosir Ujian Napkin Dinner Berkualitas Tinggi

Dot Embossing

Ukuran Open: 40 * 40cm

Ukuran lipat: 20 * 10cm

M

2ply

16gsm, 18gsm

Sampurna kanggo ngresiki tumpahan.

Apik kanggo restoran, kafe, lan acara ruangan.


KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-18067921001
Pambuka Product

M melu, ukuran 16 "x16", utamané cocok kanggo Market Amérika Kidul. 

Ukuran nedha bengi napkin banget gedhe. 

Kanthi ukuran gedhe kuwi, napkin punika sampurna kanggo reresik munggah kutah. 

Uga nyampurnakaké kanggo Rolling pérak kanggo setelan Panggonan lengkap. 

Uga gampang isine laps pelanggan 'kanggo nglindhungi sandhangan saindhenging pengalaman dining. 

Great restoran, kafe, lan acara ruangan

Informasi Product
              
Gaya:
M melu
Material:
pulp kayu Virgin 
MOQ:
100 cartons
warna:
putih
Dianggo:
Restaurants, kafe, lan acara ruangan
paramèter Product
Model NO.
MXDN01
Gunakake tartamtu
Reresik munggah kutah
Ukuran
40 * 40cm
Trademark
OEM
Kode HS
480300
Products Charactor
panyerepan apik; kateguhan dhuwur
bobot dhasar
16gsm, 18gsm
selaras
selaras
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
2-ply
desain 2ply, tegese luwih pangayoman marang kutah lan messes
              Part.2
                  putih Warna
                    godhong meja looking atraktif lan resik                                 
      
Pictures pabrik

\

A Produsèn 10-taun produk kertas 

pabrik 215.000 mèter persegi  

150 karyawan trampil 

High Quality Products nyediakke Wide Product Range lan Trep Lokasi 

Hangzhou Mingxuan Sanitary Co. Ltd kang wis specialized ing produksi Paper Napkins, Bath Tissue, Paper Towel, Tissue rai lan wipers lan liyane kanggo 10 taun. MX Paper locates ing kutha Fuyang Hangzhou saka Zhejiang, karo akses transportasi trep. Bandar cedhak sing Ningbo& Shanghai, lan watara 3 jam kanggo Shanghai dening mobil. 215.000 ft2 Factory karo 150+ Teknisi MX Paper jembaré luwih saka 215.000 kaki persegi lan tenan makaryakke ing fasilitas 130.000 mèter persegi kanggo njamin kualitas lan panyimpenan. We kudu luwih saka 200 teknisi Highly-dilatih. Kanthi-kelas kapisan R&D kapasitas, peralatan pisanan-kelas lan produksi sampurna lan sistem manajemen, kita dipercaya dening akeh para panuku kondhang ing Eropa, Amerika, Asia Kidul-Wétan lan ing. Ing asas konsisten "Jujur, banget lan efisiensin" ndadékaké kita cara luwih. OEM lan Test Sample sing Ditampa We duwe tim dodolan profesional sing bisa nyedhiyani sampeyan prices competitive ing 24 jam sawise nampa panjalukan. Kita uga ndhukung OEM lan layanan Test Sample. Njaluk Reply ing 24 jam Yen sampeyan perlu liyane conto utawa gambar, hubungi kita saiki.

    

FAQ
1
Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa visit ana?

pabrik kita dumunung ing Hangzhou City, Provinsi Zhejiang, China.

Kabeh kita klien, saka ngarep utawa luar negeri, sing becik welcome kanggo ngunjungi kita!

2
Sampeyan bisa nindakake OEM?

Ya, kita utamané sumber layanan OEM. 

Sembarang ukuran selaras, packaging lan logo sing tampi.

3
Aku bisa njaluk conto?

- Biasane conto sing free, nanging sampeyan kudu mbayar ragad kurir.

- conto Normal bakal rampung ing 3 dina.

4
Alexa aku ngirim supaya ngerti kanggo priksaan?

- Ukuran

- Ing materi lan werna.

- Embossed utawa Plain

- Lapisan lan basa bobot (GSM)

- packaging (sembarang printing utawa stiker ing polybag utawa karton njaba)

- cara shipping

5
Apa sampeyan Produsèn utawa Company Trade?
We are profesional Produsèn produk kertas.
kita layanan
1.Oem utawa Potongan sing ditrima.
2.We nampa supaya supaya / trial cilik kanggo customer kanggo mriksa apa produk punika cocok kanggo pasar.
3.Will dadi almot online kasedhiya ing layanan 24 jam kanggo perusahaan kajiang pisan.
4.We padha bungah kanggo krungu saka sampeyan rauh lan kanggo miwiti hubungan bisnis karo perusahaan ajining Panjenengan.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa