Ткиво хартија

Ткивата хартија има различен пакет, како што е ткивото на торбата, ткивото на кутијата, итн., Прилагодениот дизајн отпечатен на пакувањето е совршен. Можеме да направиме 2
& 3ply, големина 5.1 "x7", 7.5 "x7.5", итн.
ОЕМ мека суровина за лице хартија за ткиво
ОЕМ мека суровина за лице хартија за ткиво
Хартија за ткиво на лицето, 2ply, 18 * 19cm, прилагодено пакување
Хартија за ткиво на лицето со квадратна кутија Девствена каша 2ply
Хартија за ткиво на лицето со квадратна кутија Девствена каша 2ply
Кутија Ткиво за лице, девствена пулпа, 18 * 19 см, 2 спли, 100 парчиња / кутија
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски