Ролна хартиена крпа

Свиткајте хартиена крпа, може 1
& 2 пати, висина 7,5 "
& 7,9 "
& 9,85 ", со девица
& мешано
& рециклирајте пулпа или материјал TAD, бои како бела, крафт, сина.
Продажба на големо на хартиени крпи со висок квалитет 1ply
Продажба на големо на хартиени крпи со висок квалитет 1ply
Хартија крпа ролни се направени од девица дрвена пулпа, може да се справи со истури и messes од countertops, исто така може да ги исуши вашите раце.Оваа ролна крпи може полесно да се користи во поголемиот дел од диспензерот, се погодни за кујни, тоалети и станици за перење на рацете.
Рачни пешкири за сина хартија во бањата
Рачни пешкири за сина хартија во бањата
Сина хартија рака крпи1ply.Големина: 7.87 "(висина)СинаОварКрпите може да се користат во поголемиот дел од диспензерот.И Е.Mbossed.шемаПомага ефикасно избришете ги countertops, исчистете ги неговите и сувите раце.Рол пешкир се погодни закујни, станици за миење и рака.
Рециклирана крпа за хартиена пулпа од пулпа
Рециклирана крпа за хартиена пулпа од пулпа
1plyГолемина: 7,87 "(висина)КрафтОва се тркалаат крпи во склопот може да се користи во поголемиот дел од точење.И врежана шема помага ефикасно да бришам countertops, исчисти мензи и суви раце.Пешкир ролна се погодни за кујни, тоалети, и рачно перење станици.
Крпа за хартија од мека ролна во сина боја
Крпа за хартија од мека ролна во сина боја
Сина хартија рака крпи1ply.Големина: 7.87 "(висина)СинаОваа ролна крпи може полесно да се користи во поголемиот дел од диспензери.И врежаната шема помага ефикасно да ги избрише столчињата, исчисти меси и суви раце.Рол пешкир се погодни за кујни, тоалети и станици за перење рака.
Ролна за еднократна употреба за хартиени пешкири
Ролна за еднократна употреба за хартиени пешкири
ролна од хартиена крпа девствена пулпа од дрво за еднократна употреба
2 пешкир ролна хартиена крпа
2 пешкир ролна хартиена крпа
Ролна хартиена крпа направена од девствена пулпа од дрво Слој: 2просто прилагодена големина на лист прилагодено втиснување
Крпа за ролна хартија за еднократна употреба од Вирџин Вуд
Крпа за ролна хартија за еднократна употреба од Вирџин Вуд
Хартиена ролна пешкир-девствена дрвена пулпа
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски