Ekrani i produkteve
Mingxuan si një fabrikë profesionale e produkteve të letrës për 10 vjet, furnizon linjat e përfunduara të produkteve të letrës, si pecetë letre, peshqir letre, inde letre dhe kashtë letre, gjithashtu kanë një klasifikim më të detajuar dhe specifikime të ndryshme të tyre. Mirë se vini të kontrolloni produktet e letrës Mingxuan në më poshtë dhe të bisedoni në internet për hetim.
LEXO MË SHUMË
Peceta të buta thithëse për indet e disponueshme të fabrikës së HighQuality Fabrika për darkë

Peceta të buta thithëse për indet e disponueshme të fabrikës së HighQuality Fabrika për darkë

Peceta të buta thithëse për indet e disponueshme të fabrikës së HighQuality Fabrika për darkë shpejt zë tregun me cilësi të lartë dhe shërbim të mirë.
Prodhuesit e Embossing Diamond Pecetë në Fabrikë me Shumice Prodhuesit

Prodhuesit e Embossing Diamond Pecetë në Fabrikë me Shumice Prodhuesit

Prodhuesit e Embossing Diamond Pecetë në Fabrikë me Shumice Prodhuesit.Ky produkt i markës është me të vërtetë konkurrues në tregun botëror.
Darkë Premium Embossed Premium Quality Quality Shitje me shumicë

Darkë Premium Embossed Premium Quality Quality Shitje me shumicë

Pecetë Darke me Embossed Premium HighQuality Shitje me shumicë Ky produkt ka një proporcion të mirë. Prototipa të shumëfishtë janë bërë për të vendosur një dizajn të ekuilibruar mirë dhe të pajisur mirë, i përshtatshëm për një gamë të gjerë të proporcioneve të trupit.
Shtypja e produkteve të letrës
Peceta letre të shtypura me logo
Si një fabrikë e produkteve profesionale të letrës, ne ofrojmë shtypjen e personalizuar të logos, kryesisht peceta letre, të tilla si peceta me porosi, peceta të zakonshme, peceta pije, pecetë për drekë, etj.
Gjithashtu kashta prej letre mund të bëjë shtypje.
Nëse jeni të interesuar të shtypni produkte letre, pls na kontaktoni.
Produkte letre
Letër rrotulluese e indit të tualetit me embossing pikë

Letër rrotulluese e indit të tualetit me embossing pikë

Indi i tualetit Pulp Virgin Wodd Mund të bëjë 1/2/3 shtresë Embossing Customized
Letër e indeve të buta të tretshme me paketim individualisht

Letër e indeve të buta të tretshme me paketim individualisht

Letër indi tualeti Pulp druri i ricikluar I butë dhe i tretshëm Paketa Individuale
Ind 3ply tualet me embossing lule flutur

Ind 3ply tualet me embossing lule flutur

3ply Lule ind-tualet tualeti
Hangzhou Mingxuan Sanitar Produkte Co, LTD
Rreth Nesh
Një prodhues 10-vjeçar i pecetave të letrës për prodhimin e peceteve të ndryshme të letrës dhe furnizimit me produkte me shumicë të pecetave të letrës.

215,000 metra katror fabrikëI 150 punonjës të aftë I Produkte me cilësi të lartë | Vendndodhja e përshtatshme | Gama e gjerë e produkteve

MX Paper është e specializuar në prodhimin e Peceta letre, inde për banjën, peshqir letre, inde të fytyrës dhe fshirëse, etj.
Lënia e një mesazhi
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip