Ekrani i produkteve
Mingxuan si një fabrikë profesionale e produkteve të letrës për 10 vjet, furnizon linjat e përfunduara të produkteve të letrës, si pecetë letre, peshqir letre, inde letre dhe kashtë letre, gjithashtu kanë një klasifikim më të detajuar dhe specifikime të ndryshme të tyre. Mirë se vini të kontrolloni produktet e letrës Mingxuan në më poshtë dhe të bisedoni në internet për hetim.
LEXO MË SHUMË
Peceta dispenseri me çmim të lirë në fabrikë 1 pecetë me palë

Peceta dispenseri me çmim të lirë në fabrikë 1 pecetë me palë

Peceta jashtë palosjes, e pranueshme 1ply, 33 * 30 cm, 1/6 palosje, paketë e personalizuar dhe shtypje logo
2020/09/21
1 thjesht Pecetë letre me ushqim të shpejtë të palosshëm

1 thjesht Pecetë letre me ushqim të shpejtë të palosshëm

Pecetë me palosje të ulët, 1ply, 1 / 6fold, 16gsm, pako e personalizuar, dispenzues
2020/09/15
1 thjesht ndërpres pecetë restoranti të ricikluar me pecetë

1 thjesht ndërpres pecetë restoranti të ricikluar me pecetë

Peceta e ndërlidhur, tul druri i ricikluar, 1 copë, madhësi e hapur 21 * 32cm, 1 / 4fold, madhësi e palosur10,5 * 16cm, pako e prerë dhe logo e shtypjes e pranueshme
2020/09/11
2 thjesht riciklojeni pecetën e shpejtë të ndërprerësit të pulpës

2 thjesht riciklojeni pecetën e shpejtë të ndërprerësit të pulpës

2 thjesht riciklojeni pecetën e ndërfutur
2020/09/11
Shtypja e produkteve të letrës
Peceta letre të shtypura me logo
Si një fabrikë e produkteve profesionale të letrës, ne ofrojmë shtypjen e personalizuar të logos, kryesisht peceta letre, të tilla si peceta me porosi, peceta të zakonshme, peceta pije, pecetë për drekë, etj.
Gjithashtu kashta prej letre mund të bëjë shtypje.
Nëse jeni të interesuar të shtypni produkte letre, pls na kontaktoni.
Produkte letre
OEM letër e butë e indeve të fytyrës

OEM letër e butë e indeve të fytyrës

Letër për indet e fytyrës, paketim i personalizuar 2ply, 18 * 19cm
2020/09/09
Pulp i Virgjër i Indisë së Fytyrës Kuti Sheshi 2ply

Pulp i Virgjër i Indisë së Fytyrës Kuti Sheshi 2ply

Ind indi kuti, tul i virgjër, 18 * 19 cm, 2 copë, 100 copë / kuti
2020/09/02
Shtypja e formave të kashtave të letrës

Shtypja e formave të kashtave të letrës

Shtypje formash me shufra prej letre
2020/08/25
mingxuan_hdwc

mingxuan_hdwc

mingxuan_hdwc
2020/05/28
Hangzhou Mingxuan Sanitar Produkte Co, LTD
Rreth Nesh
Një prodhues 10-vjeçar i pecetave të letrës për prodhimin e peceteve të ndryshme të letrës dhe furnizimit me produkte me shumicë të pecetave të letrës.

215,000 metra katror fabrikëI 150 punonjës të aftë I Produkte me cilësi të lartë | Vendndodhja e përshtatshme | Gama e gjerë e produkteve

MX Paper është e specializuar në prodhimin e Peceta letre, inde për banjën, peshqir letre, inde të fytyrës dhe fshirëse, etj.

Lënia e një mesazhi

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian