Ind

Indet që përdoren më së shumti në jetën e përditshme, si indet e tualetit, indet e rrumbullakëta
letër indi &. I butë dhe i rehatshëm, 1
& 2
& 3 thjesht të gjitha në rregull, mund të bëjnë tul të virgjër dhe të ricikluar të drurit.
Letër rrotulluese e indit të tualetit me embossing pikë
Letër rrotulluese e indit të tualetit me embossing pikë
Cilësi e madhe, e butë dhe e trashë dhe çmim i madh.Mund të përshtatet me bombol me vrimë nxjerrë të përkryer, të lehtë për t'u tërhequr nga bomboleta.Në addtion, ky dok letër tualeti embossing tualet është miqësore me mjedisin.Një zgjedhje e mirë për ju!
Letër e indeve të buta të tretshme me paketim individualisht
Letër e indeve të buta të tretshme me paketim individualisht
Madhësia: CustomShtresa: 1-4lyMaterail: Virgjëresha, ricikloniTë mbështjellura individualisht duke siguruar mbrojtje optimale dhe sigurimin e letrës sanitare.Është e sigurt për të ruajtur këtë letër të indit tualet në dollapët e furnizimit, në kabinete banjo dhe mbathje.
OEM letër e butë e indeve të fytyrës
OEM letër e butë e indeve të fytyrës
Letër për indet e fytyrës, paketim i personalizuar 2ply, 18 * 19cm
Pulp Virgin Virgin Paper Facial Tissue Paper 2ply
Pulp Virgin Virgin Paper Facial Tissue Paper 2ply
Ind indi kuti, tul i virgjër, 18 * 19 cm, 2 copë, 100 copë / kuti
Ind 3ply tualet me embossing lule flutur
Ind 3ply tualet me embossing lule flutur
3ply Lule ind-tualet tualeti
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip