Pecetë darke

Peceta e darkës është kaq e popullarizuar në SHBA, zëvendësoni pecetën e rrobave dhe të degradueshme. Madhësia si 15 "x 17", 17x17 ", 1/8 fish
& 1/4 fish
& GATE palos të gjitha në rregull, prano shtypjen e personalizuar të logos.
Shkarko Darka pecetë-1 / 4Fold Food pecetë Wholesale Supply
Shkarko Darka pecetë-1 / 4Fold Food pecetë Wholesale Supply
Roll argjendi në parametrat e plotë vend me këtë Bardhë 1 / 4Fold Darka pecetë.Thjesht mbulon xhiro konsumatorëve për të mbrojtur rrobat e tyre gjatë gjithë përvojës ngrënie me këtë Bardhë 1 / 4Fold Darka pecetë.Madhe për restorante, kafene, dhe ngjarjet në natyrë.
Darkë Premium Embossed Premium Quality Quality Shitje me shumicë
Darkë Premium Embossed Premium Quality Quality Shitje me shumicë
Premium me cilësi të lartë të embossed darkë me shumicëDot embossingMadhësia e hapur: 40 * 40cmMadhësia e palosur: 20 * 10cmMNjeh16GSM, 18GSMPerfect për pastrimin e derdhjeve.E madhe për restorantet, kafenetë dhe ngjarjet në natyrë.
Profesionale të darkës me shumicë të fabrikës me diamantin embossing
Profesionale të darkës me shumicë të fabrikës me diamantin embossing
Një është 1/8 (një e teta) dele, madhësia është 15 * 17 ", ka fluturim fluturash; lily embossing; rose embossing, embossing buzë, etj.E madhe për restorantet, kafenetë, dhe ngjarjet catered me këtë pecetë profesionale të fabrikës me shumicë me diamant embossing
Prodhuesi më i mirë i darkës me shumicë të darkës
Prodhuesi më i mirë i darkës me shumicë të darkës
Pecetë darkë, 2ply, madhësia e hapur 15 "x 17", 1/8 fish, diamanti embossing.Madhësia e pecetë 1/8 darkë darkë është shumë e madhe.Me një madhësi të tillë të madhe, peceta është e përkryer për pastrimin e derdhjeve.Gjithashtu perfekt për rrotullimin e argjendeve për të përfunduar cilësimet e vendit.Gjithashtu mbulon lehtësisht xhiro të konsumatorëve për të mbrojtur rrobat e tyre gjatë gjithë përvojës së ngrënies.E madhe për restorantet, kafenetë dhe ngjarjet catered.
Pecetë profesionale darkë 1/8 fish prodhuesit me shumicë
Pecetë profesionale darkë 1/8 fish prodhuesit me shumicë
Darka pecetë, 2ply, madhësia e hapur 38 * 42cm, 1/8 fish, logo me porosi të shtypura.Madhësia e pecetë 1/8 darkë darkë është shumë e madhe.Me një madhësi të tillë të madhe, peceta është e përkryer për pastrimin e derdhjeve.Gjithashtu perfekt për rrotullimin e argjendeve për të përfunduar cilësimet e vendit.Gjithashtu mbulon lehtësisht xhiro të konsumatorëve për të mbrojtur rrobat e tyre gjatë gjithë përvojës së ngrënies.E madhe për restorantet, kafenetë dhe ngjarjet catered.
Peceta e darkës - Furnizim me shumicë për pecetë darkë 1/8 Dorëzim i shpejtë
Peceta e darkës - Furnizim me shumicë për pecetë darkë 1/8 Dorëzim i shpejtë
Pecetë darkë1/8 fish1-315 "17"Madhësia e pecetë 1/8 darkë darkë është shumë e madhe.Me një madhësi të tillë të madhe, peceta është e përkryer për pastrimin e derdhjeve.Gjithashtu perfekt për rrotullimin e argjendeve për të përfunduar cilësimet e vendit.Gjithashtu mbulon lehtësisht xhiro të konsumatorëve për të mbrojtur rrobat e tyre gjatë gjithë përvojës së ngrënies.E madhe për restorantet, kafenetë dhe ngjarjet catered.
Prodhimi embossed Lily Flower 1 / 8fold Darka pecetë letre Restaurant pecetë
Prodhimi embossed Lily Flower 1 / 8fold Darka pecetë letre Restaurant pecetë
Darkë pecetë, 2ply, madhësinë hapur 36 * 42cm, 1/8 fish, Lily embossing.Madhësia e 1/8 fish Darka pecetë letre është shumë i madh.Me madhësi të tillë të madhe, pecetë është e përkryer për pastrimin derdhjet.Gjithashtu e përkryer për kodrina argjendi në parametrat e plotë vend.Ajo gjithashtu lehtësisht mbulon xhiro konsumatorëve për të mbrojtur rrobat e tyre gjatë gjithë përvojës ngrënie.Madhe për restorante, kafene, dhe ngjarjet catered.
16.5 "x 17" të bardhë 1/4 peceta 2-ply darkë
16.5 "x 17" të bardhë 1/4 peceta 2-ply darkë
Roll Silverware për të përfunduar cilësimet e vendit me këtë 16.5 "X 17" të bardhë 1/4 darkë 2-PLY Darka.Lehtë mbulon xhiro të konsumatorëve për të mbrojtur rrobat e tyre gjatë gjithë përvojës së ngrënies me këtë 16.5 "X 17" të bardhë 1/4 peckin darkë.E madhe për restorantet, kafenetë dhe ngjarjet në natyrë.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip