Pecetë me ngjyra

Tul druri i virgjër, përveç ngjyrës së bardhë, ngjyra të tjera të gjitha mund të bëjnë siç të doni. Zakonisht përdoret në shumicën e ahengjeve, dhe madhësia e zakonshme që mund të bëjmë është e njëjtë me pecetë darke, pecetë dreke dhe pecetë pijeje.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip