Peshqir kuzhine

Peshqir kuzhine, si emër, përdoret në kuzhinë, thithje e mirë për të pastruar ujin, vajin dhe mallra të tjerë të lagur, embossing logo personal është në rregull
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip