Produk tampilan
Mingxuan salaku pabrik produk kertas profésional salami 10 taun, nyayogikeun garis-garis produk lengkep, sapertos napkin kertas, anduk kertas, jaringan kertas sareng jarami kertas, ogé ngagaduhan klasifikasi anu langkung rinci sareng spésifikasi anu béda-béda. Wilujeng sumping kanggo mariksa produk kertas Mingxuan di handap sareng ngobrol online pikeun ditaliti.
MACA DEUI
Cetak Night Nickin sareng 2 warna logo

Cetak Night Nickin sareng 2 warna logo

Nyitak napkin1/8 dilipat1-2 pl15 "* 17"Logo 1 warnaUkuran 1/8 tilep témpél kertas anu ageung ageung pisan.Kalayan ukuran ageung ieu, napkin sampurna pikeun ngabersihan tumpukan.Ogé sampurna pikeun ngagulung pérak pikeun ngarengsekeun setélan tempat.Éta gampang nyertakeun baps palanggan pikeun ngajagi pakean aranjeunna sapanjang pangalaman makan.Alat pikeun réstoran, kafe, sareng wadah anu persén.
2-Ply Pengetahuan Alam Kraft Buka puasa napkin 15 "x 17" - 3000 / Case

2-Ply Pengetahuan Alam Kraft Buka puasa napkin 15 "x 17" - 3000 / Case

Pengetahuan Alam Kraft Buka puasa napkin, dijieun tina pulp didaur, kuat, pohara absorbent, 1/8 melu, ukuranana teh nyaeta 15 * 17 ".Aya kukupu embossing; Lily embossing; rose embossing, embossing ujung, jsb Loba design embossed pikaresepeun pikeun anjeun milih.Bisa dipaké dina rupa setelan kayaning réstoran, bar, kafe, atanapi acara catered.
Dahareun panyadia napkin& Pabrikan | Mingxan

Dahareun panyadia napkin& Pabrikan | Mingxan

Hiji nyaéta 1/8 (hiji-yapapan), ukuran nyaéta 15 * 17 ", aya kukupu olosf; gumpalan lily; embung, jsb.Saé kanggo réstoran, CAFES, sareng acara anu nganggo pabrik pabrik mancur anjeun
Borongan 1/8 dinner melu napkin 3000PCS / kasus jeung Good Harga - MINGXUAN

Borongan 1/8 dinner melu napkin 3000PCS / kasus jeung Good Harga - MINGXUAN

Hiji nyaeta 1/8 (hiji-kadalapan) melu, ukuranana teh nyaeta 15 * 17 ", aya kukupu embossing; Lily embossing; Mawar embossing, ujung embossing, jsbGede pikeun réstoran, cafe, jeung acara catered kalawan ieu Profesional borongan Factory Buka puasa napkin Jeung Inten Embossing
Produk Percetakan Produk
Ngaropéa bungkus kertas napét ngaropéa
Salaku pabrik produk kertas profésional, kami nyayogikeun percetakan logo anu ngaropéa, kalolobaan napkin kertas, sapertos napkin khusus, napkin antar, inuman napkin, napkin dahar beurang, jsb.
Oge jarami kertas tiasa ngalakukeun percetakan.
Upami anjeun kabetot dina nyitak produk kertas, pls hubungi kami.
Produk Produk
Napkin jaringan kertas Jumbo Kolot ibu Roll

Napkin jaringan kertas Jumbo Kolot ibu Roll

Indungna ibu Roll dina rupa dasar timbangan, lebaran and roll diaméter pikeun ngahasilkeun barang rengse.Indungna Paper Rolls nu sadia pikeun ngarobah dina rupa-rupa jaringan toilét, napkins kertas, jaringan raray jeung produk tulisan séjén pikeun pasar komérsial sarta ritel.
Borongan Jumbo ngaropéa Good Quality ibu Roll Paper napkin Jumbo Roll

Borongan Jumbo ngaropéa Good Quality ibu Roll Paper napkin Jumbo Roll

Tempat Asal: Zhejiang, CinaBahan: Virgin Kai buburKetik: Kolot PaperLapisan: 1 ~ 3 LapisanRoll Width: ngaropéaRoll Diamater: 700-1200mmKapadetan: 12-21gsmAplikasi: Nyieun Paper napkinsWarna: warna BodasUkuran jagong: 76mm
Oem lemes bahan tisu strat

Oem lemes bahan tisu strat

Kotak SegangMateril: PublUkuran: 18 * 19cmLapisan: 2lyPaket: 100pcs / kotakUnggal jaringan 2-ply lemes sareng lembut kana touch tanpa nyerep sareng daya tahan.Alatan ukuranna kompak, jaringan cubeBahan segi; ngajadikeun gampang tumpukan sababaraha kotak pikeun neundeun compact dina pacilingan pasokan.
Kotak Kotak Wajah Jaringan Kertas Parahiangan Bubur 2ply

Kotak Kotak Wajah Jaringan Kertas Parahiangan Bubur 2ply

Cubit kotak cubeMateril: PublUkuran: 18 * 19cmLapisan: 2lyPaket: 100pcs / kotakUnggal jaringan 2-ply lemes sareng lembut kana touch tanpa nyerep sareng daya tahan.Alatan ukuranna kompak, jaringan cubeBahan cubs matak gampang tumpukan sababaraha kotak pikeun neundeun compact dina pacilingan pasokan.
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co., LTD.
Tentang Kami
Produsén napkin kertas 10 taun ngahasilkeun sababaraha serbet kertas sareng pasokan produk napkin kertas.

215,000 suku pasagi pabrikI 150 karyawan terampil I Produk Berkualitas High | Lokasi Alih | Range Produk Lebar

MX Paper khusus dina produksi Paper Napkins, Bath Tissue, Paper Towel, Facial Tissue and wipers, ect.
Ninggalkeun pesen
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese