Produk tampilan
Mingxuan salaku pabrik produk kertas profésional salami 10 taun, nyayogikeun garis-garis produk lengkep, sapertos napkin kertas, anduk kertas, jaringan kertas sareng jarami kertas, ogé ngagaduhan klasifikasi anu langkung rinci sareng spésifikasi anu béda-béda. Wilujeng sumping kanggo mariksa produk kertas Mingxuan di handap sareng ngobrol online pikeun ditaliti.
MACA DEUI
Kualitas Jumlah Kinum Luhureun Sicktail

Kualitas Jumlah Kinum Luhureun Sicktail

Prepidén tipbin kertas 10 sataun anu ngahasilkeun sagala rupa kertas kertas sareng panyepokan napkin kertas anu kertasKonsumén dina produksi cerkins kertas, jaringan mandi, anduk kertas, jaringan faceral sareng napkin, ect.
Kauntungan Topis Mourfold

Kauntungan Topis Mourfold

Ngaran ProdukDaur ulang bubur cipet tangan kertasMaterialDaur ulangWarnaBodasBeurat38gsmCorakEdoss sareng polosUkuran23 * 23cmFiturNyerepTempat asalZhejiang, Cina
Borongan Makan Malam Premium Kualitas Tinggi Makan Serbet Grosir

Borongan Makan Malam Premium Kualitas Tinggi Makan Serbet Grosir

HighQuality Premium Embossed Dinner Grosir Grosir Produk ieu saimbang saé. Sababaraha prototipe dilakukeun pikeun mutuskeun desain anu saimbang sareng saé ogé cocog pikeun rupa-rupa babandingan awak.
Pabrik Grosir Grosir Dinner Napkin Diamond Embossing

Pabrik Grosir Grosir Dinner Napkin Diamond Embossing

Pabrik Grosir Grosir Dinner Napkin Diamond Embossing.Produk mérek ieu kalapa kalapa di pasar dunya.
Produk Percetakan Produk
Ngaropéa bungkus kertas napét ngaropéa
Salaku pabrik produk kertas profésional, kami nyayogikeun percetakan logo anu ngaropéa, kalolobaan napkin kertas, sapertos napkin khusus, napkin antar, inuman napkin, napkin dahar beurang, jsb.
Oge jarami kertas tiasa ngalakukeun percetakan.
Upami anjeun kabetot dina nyitak produk kertas, pls hubungi kami.
Produk Produk
Ngaleyurkeun Kertas jaringan Toilét Lemes sareng Paket Sacara Individu

Ngaleyurkeun Kertas jaringan Toilét Lemes sareng Paket Sacara Individu

Kertas jaringan toilét Pulp Kayu Daur Ulang Lemes sareng leyur Paket masing-masing
Titik Embossing Toilet Tisu Gulung Kertas

Titik Embossing Toilet Tisu Gulung Kertas

Jaringan toilét Parawan Wodd Pulp Tiasa ngalakukeun 1/2/3 lapis Ngarangkep Embossing
Kertas tisu raray raray OEM lemes

Kertas tisu raray raray OEM lemes

Kertas jaringan Wajah, 2ply, 18 * 19cm, pakét khusus
Kotak Kotak Wajah Jaringan Kertas Parahiangan Bubur 2ply

Kotak Kotak Wajah Jaringan Kertas Parahiangan Bubur 2ply

Jaringan Wajah Kotak, pulp parawan, 18 * 19cm, 2ply, 100 pcs / box
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co., LTD.
Tentang Kami
Produsén napkin kertas 10 taun ngahasilkeun sababaraha serbet kertas sareng pasokan produk napkin kertas.

215,000 suku pasagi pabrikI 150 karyawan terampil I Produk Berkualitas High | Lokasi Alih | Range Produk Lebar

MX Paper khusus dina produksi Paper Napkins, Bath Tissue, Paper Towel, Facial Tissue and wipers, ect.
Ninggalkeun pesen
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese