Produk tampilan
Mingxuan salaku pabrik produk kertas profésional salami 10 taun, nyayogikeun garis-garis produk lengkep, sapertos napkin kertas, anduk kertas, jaringan kertas sareng jarami kertas, ogé ngagaduhan klasifikasi anu langkung rinci sareng spésifikasi anu béda-béda. Wilujeng sumping kanggo mariksa produk kertas Mingxuan di handap sareng ngobrol online pikeun ditaliti.
MACA DEUI
Harga pabrik murah serbet dispenser 1 lapis serbet lipat

Harga pabrik murah serbet dispenser 1 lapis serbet lipat

Napkin luar-lipat, 1ply, 33 * 30cm, 1/6 pareuman, bungkus ngarobih sareng percetakan logo tiasa ditampi
2020/09/21
1ply Dispenser Low Fold Fast Food Kertas Napkin

1ply Dispenser Low Fold Fast Food Kertas Napkin

Serbet tilepan Rendah, 1ply, 1 / 6fold, 16gsm, paket khusus, dispenser sayogi
2020/09/15
1ply Interfold Napkin Recycled Pulp Restaurant Napkin

1ply Interfold Napkin Recycled Pulp Restaurant Napkin

Serbet Interfold, pulp kai didaur, 1ply, ukuran kabuka 21 * 32cm, 1/4lipat, ukuran narilep10.5 * 16cm, paket cutomized sareng logo percetakan ditampi
2020/09/11
2ply Recycle Pulp Interfold Napkin Quick Napkin

2ply Recycle Pulp Interfold Napkin Quick Napkin

2ply Recycle Interfold Napkin
2020/09/11
Produk Percetakan Produk
Ngaropéa bungkus kertas napét ngaropéa
Salaku pabrik produk kertas profésional, kami nyayogikeun percetakan logo anu ngaropéa, kalolobaan napkin kertas, sapertos napkin khusus, napkin antar, inuman napkin, napkin dahar beurang, jsb.
Oge jarami kertas tiasa ngalakukeun percetakan.
Upami anjeun kabetot dina nyitak produk kertas, pls hubungi kami.
Produk Produk
Kertas tisu raray raray OEM lemes

Kertas tisu raray raray OEM lemes

Kertas jaringan Wajah, 2ply, 18 * 19cm, pakét khusus
2020/09/09
Kotak Kotak Wajah Kertas Jaringan Wajah Pulp 2ply

Kotak Kotak Wajah Kertas Jaringan Wajah Pulp 2ply

Jaringan Wajah Kotak, pulp parawan, 18 * 19cm, 2ply, 100 pcs / box
2020/09/02
Percetakan Bentuk Tulisan-Dot Bentuk

Percetakan Bentuk Tulisan-Dot Bentuk

Percetakan Bungkus Strat-Dot Bentuk
2020/08/25
mingxuan_hdwc

mingxuan_hdwc

mingxuan_hdwc
2020/05/28
Hangzhou Mingxuan Sanitary Products Co., LTD.
Tentang Kami
Produsén napkin kertas 10 taun ngahasilkeun sababaraha serbet kertas sareng pasokan produk napkin kertas.

215,000 suku pasagi pabrikI 150 karyawan terampil I Produk Berkualitas High | Lokasi Alih | Range Produk Lebar

MX Paper khusus dina produksi Paper Napkins, Bath Tissue, Paper Towel, Facial Tissue and wipers, ect.
Ninggalkeun pesen
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese