Kertas jaringan

Kertas jaringan gaduh bungkus anu sanés, sapertos jaringan kantong, kotak kotak, sareng sajabana, desain khusus anu dicitak dina bungkus sampurna. Urang tiasa ngalakukeun 2
& 3ply, ukuran 5.1 "x7", 7.5 "x7.5", jsb.
Kertas tisu raray raray OEM lemes
Kertas tisu raray raray OEM lemes
Kertas jaringan Wajah, 2ply, 18 * 19cm, pakét khusus
Kotak Kotak Wajah Jaringan Kertas Parahiangan Bubur 2ply
Kotak Kotak Wajah Jaringan Kertas Parahiangan Bubur 2ply
Jaringan Wajah Kotak, pulp parawan, 18 * 19cm, 2ply, 100 pcs / box
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese