Handuk Kertas Gulung

Gulung anduk kertas, tiasa ngalakukeun 1
& 2ply, jangkungna 7,5 "
& 7,9 "
& 9,85 ", kalayan parawan
& pacampur
& daur ulang bubur atanapi bahan TAD, warna sapertos bodas, kraft, biru.
Puterkeun Kertas Anduk Gulung
Puterkeun Kertas Anduk Gulung
Gulungan anduk kertas dilakukeun tina Pulp Wort, tiasa ngadamel spills sareng mistisan tina pamilihan, ogé tiasa garing leungeun.Nookels handap ieu tiasa dianggo di swépaat diseger, cocog pikeun ddil, kamar mandi, sareng tiis nyeuseup sedek.
2 Ply Roll anduk Kertas
2 Ply Roll anduk Kertas
Gulungan anduk kertas dilakukeun tina Pulp Wort, tiasa ngadamel spills sareng mistisan tina pamilihan, ogé tiasa garing leungeun.Nookels handap ieu tiasa dianggo di swépaat diseger, cocog pikeun ddil, kamar mandi, sareng tiis nyeuseup sedek.
Dipakai Virgin Kai Pulp Kertas Roll anduk
Dipakai Virgin Kai Pulp Kertas Roll anduk
The gulungan kertas anduk dijieun tina pulp kai parawan, tiasa ngadamel spills jeung messes ti countertops, ogé bisa garing leungeun Anjeun.roll towels Ieu bisa merenah dipaké di mayoritas dispensers, anu cocog pikeun kitchens, restrooms, sarta stasiun cuci leungeun.
Kualitas luhur 1ply Roll Kertas Anduk Grosir
Kualitas luhur 1ply Roll Kertas Anduk Grosir
Gulungan anduk kertas dilakukeun tina Pulp Wort, tiasa ngadamel spills sareng mistisan tina pamilihan, ogé tiasa garing leungeun.Nookels handap ieu tiasa dianggo di swépaat diseger, cocog pikeun ddil, kamar mandi, sareng tiis nyeuseup sedek.
Handuk Kertas Tangan Handuk Kertas Biru
Handuk Kertas Tangan Handuk Kertas Biru
Anduk leungeun kertas biruLampu lobekUkuran: 7,87 "(jangkungna)biruIeurNu andcels tiasa dianggo pisan di seuseueurna dispenser.Sareng embossedcorakngabantuan éfisién ngangkat counters, bersihkeun messes, sareng leungeun garing.Gulung Colles cocog pikeunDampak, ka kamar mandi, sareng leungeun nyeuseup macemata.
Daur Ulang Pulp Brown Roll Handuk Kertas
Daur Ulang Pulp Brown Roll Handuk Kertas
Lampu lobekUkuran: 7,87 "(jangkungna)Kripat upahTockel Gol ieu tiasa dianggo di seuseueurna dispenser.Sareng pola harfosina ngabantosan éfisién ngarusak compah, bersihkeun gampang jalan, sareng panangan garing.Gulung anduk cocog pikeun dapur, kamar mandi, sareng sampingan cuci.
Handuk Kertas Gulung Warna Biru
Handuk Kertas Gulung Warna Biru
Anduk leungeun kertas biruLampu lobekUkuran: 7,87 "(jangkungna)biruTockel Gol ieu tiasa dianggo di seuseueurna dispenser.Sareng pola harfosina ngabantosan éfisién ngarusak compah, bersihkeun gampang jalan, sareng panangan garing.Gulung anduk cocog pikeun dapur, kamar mandi, sareng sampingan cuci.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese