Anduk Dapur

Anduk dapur, anu namina, éta dianggo di dapur, nyerep anu saé pikeun ngabersihan cai, minyak sareng barang baseuh sanésna, embossing logo khusus ok
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese