Borongan Makan Malam Premium Kualitas Tinggi Makan Serbet Grosir

Borongan Makan Malam Premium Kualitas Tinggi Makan Serbet Grosir

Padatén Premium anu berkualitas témplat tinggi

Dot embossing

Ukuran kabuka: 40 * 40cm

Ukuran narilep: 20 * 10cm

M ngalipet

2ly

16gsm, 18gsm

Sampurna pikeun ngabersihkeun tumpahan.

Saé pikeun réstoran, kafe, sareng kajadian ruangan.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-18067921001
Perkenalan produk

M melu, ukuranana 16 "x16", utamana cocog pikeun Market Amérika Kidul. 

Ukuran dinner napkin anu kacida gedena. 

Kalayan ukuranana badag sapertos, napkin nu sampurna pikeun meresihan up spills. 

Ogé nyampurnakeun pikeun rolling silverware ka setelan tempat lengkep. 

Ogé gampang nyertakeun laps konsumén 'ngajaga pakean maranéhanana sapanjang pangalaman makan. 

Gede pikeun réstoran, cafe, jeung acara outdoor

Émbaran produk
              
gaya:
M melu
bahan:
pulp kai Virgin 
MOQ:
100 cartons
warna:
bodas
pamakéan:
Réstoran, cafe, jeung acara outdoor
parameter produk
Model NO.
MXDN01
Pamakéan nandakeun husus
Diberesihkeun up spills
Ukuran
40 * 40cm
Mérek dagang
OEM
Kode HS
480300
produk Charactor
diserep alus; kateguhan tinggi
beurat dasar
16gsm, 18gsm
ngaropéa
ngaropéa
Rincian produk
Fitur produk
        
Part.1
2-PLY
Desain 2ply, hartina leuwih panyalindungan ngalawan spills jeung messes
              Part.2
                  bodas Warna
                    daun méja anjeun pilari pikaresepeun tur bersih                                 
      
Gambar pabrik

\

A produsén 10-taun produk tulisan 

pabrik 215.000 suku pasagi  

150 pagawé terampil 

Tinggi Quality Produk Supplying Wide Produk Range tur merenah lokasi 

Hangzhou Mingxuan Saniter Produk Co. Ltd nu geus husus dina produksi Paper napkins, mandi wkwk, Paper anduk, jaringan raray na wipers tur leuwih pikeun 10 taun. MX Paper locates di kota Fuyang Hangzhou of Zhejiang, kalawan aksés transportasi merenah. The palabuhan pangcaketna anu Ningbo& Shanghai, sarta sabudeureun 3 jam keur Shanghai ku mobil. 215.000 ft2 Kilang kitu kalawan 150+ technicians MX Paper nyertakeun hiji aréa leuwih ti 215.000 suku pasagi sarta sungut ngoperasikeun dina fasilitas 130,000 kaki pasagi pikeun mastikeun kualitas jeung neundeun. Urang kudu leuwih ti 200 technicians kacida-dilatih. Kalawan-kelas munggaran Sunda&D kapasitas, alat-alat munggaran-kelas jeung produksi sampurna jeung sistem manajemen, urang anu dipercaya ku loba pembeli well-dipikawanoh di Eropa, Amerika, Asia Tenggara jeung saterusna. Prinsip konsisten tina "Jujur, Alus na Cekap" miheulaan urang ka jalan salajengna. OEM na Test Sampel anu Katampi Urang boga tim jualan profésional nu bisa nyadiakeun Anjeun harga kalapa di 24 jam sanggeus narima requests Anjeun. Urang ogé ngarojong OEM sarta layanan Test Sampel. Meunangkeun Bales dina 24 jam Lamun perlu leuwih sampel atawa gambar, ngahubungan kami ayeuna.

    

FAQ
Panon kentang.
Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya?

pabrik urang aya di Hangzhou Kota, Propinsi Zhejiang, Cina.

Kabéh klien kami, ti imah atawa di luar nagari, anu warmly ngabagéakeun nganjang kami!

An 2
Dupi anjeun ngalakukeun OEM?

Sumuhun, urang utamana nyadiakeun layanan OEM. 

Naon ukuranana ngaropéa, kemasan na logos nu tampi.

3
Kumaha carana abdi tiasa sampel?

- Biasana sampel bébas, tapi Anjeun kudu mayar fee kurir.

- sampel Normal bakal rengse dina 3 poé.

4
Inpo Kumaha atuh hayu anjeun terang pikeun panalungtikan?

- ukuranana The

- Bahan jeung warna.

- Embossed atanapi Userboxtop

- Lapisan sarta base beurat (GSM)

- bungkusan (sagala percetakan atawa stiker dina polybag atawa karton luar)

- Cara ongkos

5
Anjeun produsén atanapi Company Trade?
Kami profésional produsén produk kertas.
jasa kami
1.Oem atanapi odm anu ditarima.
2.We nampa urutan urutan / sidang leutik keur nasabah mariksa naha produk anu cocog pikeun pasaran.
3.Will jadi almot online sadia di layanan 24 jam pikeun perusahaan esteemed.
4.We téh bungah ngadangu ti anjeun pas na ngamimitian hubungan bisnis jeung parusahaan diri anjeun.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese